Stor Ekskl. Villa, Palm Beach

Cabo de penas 5-31 03189 Lomas de Cabo Roig

Sesongbaserte Priser

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/25

Kontaktinfo :

Mob +47 90 10 05 43

Beskrivelse av leiligheten

Moderne villa i Palm Beach 1 La Zenia leies ut på helgebasis, eller ukes leie.

Villaen ligger sentralt til med 10 minutters gange til Spanias største kjøpesenter, restauranter og matbutikker. 30 minutters gange til strand.

Huset har stort uteområde på bakkeplan med solsenger, sofagrupper, spisegruppe og lounge. Perfekt for familier eller par. Det er utekjøkken med vask, grill og stort spisebord som gjerne er samlingspunkt på sene kvelder med god mat. Det er også en hageflekk som er perfekt for de små som lekeplass. (kunstgress)

I hovedetasjen finner man en romslig stue, samt kjøkken med intg hvitevarer. Her er også 1 soverom med utgang til hageområde, samt bad.

I 2 etg er det 2 stk soverom og 2 stk. bad. Det er også utgang til terrasser, samt trapp opp til takterrasse med egen dusj. Takterrassen har flott sjøutsikt og har solen fra den står opp til den går ned sene sommerkvelder.

Underetasjen har kjellerstue, soverom og bad. Her er det også mulighet for å sette seg litt i fred og ro om man ønsker å jobbe litt under ferien :-)

Det er også vaskemaskin montert på badet.

Det er totalt 4 soverom med dobbelsenger og tilhørende bad. Det ene soverommet har barneseng som kan slås sammen og flyttes om nødvendig.

Soverommene er delikat innredet med gode senger og tidsriktig interiør.

Kjøkkenet er moderne med integrerte hvitevarer av høy kvalitet. Kjøkkenet er også utstyrt med kaffemaskin som kverner bønner. Spiseplassen inne har 4 spiseplasser, men kan trekkes ut slik at det er plass til 8 personer.

Stuen har tidsriktig interiør med 3 seter sofa, lenestol, tv med opplegg for Netflix, Sumo, Viaplay og tv-kanaler. (her må du ha egen brukerkonto) TV- kanaler er inkl.

Ta kontakt på mail booking@bb2020.no eller ring + 47 90100543 / + 34 602 223 169 for å sjekke om din drømmeferie er ledig

Detaljer

Type

Hus

Størrelse

175

Soverom

4

Bad

4

Byggeår

2020

Hvor

Cabo de penas 5-31 03189 Lomas de Cabo Roig