Secreto de la Zenia 1 Nº 025

Secreto de la Zenia 1 Nº 025
C. Lapislázuli, 5, 03189 Orihuela, Alicante

Sesongbaserte priser - send forespørsel.

Secreto de la Zenia 1 Nº 025
Secreto de la Zenia 1 Nº 025

press to zoom

press to zoom
Secreto de la Zenia 1 Nº 025
Secreto de la Zenia 1 Nº 025

press to zoom
Secreto de la Zenia 1 Nº 025
Secreto de la Zenia 1 Nº 025

press to zoom
1/23

Kontaktinfo :

Mob +47 90 10 05 43

Beskrivelse av leiligheten

BELIGGENHET
Leiligheten er beliggende i komplekset "Secreto de la Zenia".
Her kan man nyte stranden, solen og roen ved kysten, men samtidig være omgitt av alle slags tjenester og fasiliteter.
"Secreto de la Zenia" ligger i hjertet av Orihuela Costa, i gangavstand fra kjøpesenteret "Zenia Boulevard".

Prosjektet består av 56 leiligheter. Alle enhetene har utsikt over den vakre hagen, behagelig solforhold, svømmebasseng, oppvarmet boblebad, utendørs treningsutstyr og lekeområde for barn. Designet for å nyte middelhavsklimaet fullt ut.

LEILIGHETEN
Leiligheten ligger i kompleksets første etasje med et enormt (privat) uteområdet / hage.
Den romslige stuen er moderne og luksuriøst innredet, har klimaanlegg, Smart Sat -TV med Google Chromecast samt WIFI med høy hastighet.
Det fullt utstyrte kjøkkenet har alle nødvendige apparater, inkludert oppvaskmaskin.
Det er 2 soverom, 1 x 2 og 2 x 1 soveplasser og 2 bad med dusj + dusj anlegg.

UTEOMRÅDET
Den sørlige terrassen utenfor er ca. 68m2, helbelagt med gulvfliser og utstyrt med hagemøbler og solsenger. Herfra har du vakker utsikt over den felles hagen og svømmebassenget. Den felles-hagen har et 12 x 8 meter langt voksenbasseng, 2 oppvarmede boblebad, badstue, biomekanisk treningsutstyr, solseng, barnebasseng og lekeområde. Komplekset er sikret, og det er en felles inngjerdet parkeringsplass. Innen gangavstand finner du alle fasiliteter hvor du kan dekke de daglige behov.

LA ZENIA -OMRÅDE
La Zenia ligger på Costa Blanca, sør for byen Torrevieja. Denne strekningen av kysten er kjent som Orihuela Costa. La Zenia er et lite, men meget levende strandferiested. Stedet har to veldig populære sandstrender å slappe av på, samt også det største kjøpesenteret i provinsen Alicante som heter "La Zenia Boulevard"

Det er mange barer, kafeer og restauranter spredt rundt i området og det utgjør et av start- eller stoppunktene på Orihuela Coastal-turruten. Dette gir deg en god ide om hva du kan forvente i La Zenia.

Alt man behøver for en flott familieferie i solen er her i La Zenia!

KLIMA
Været er stort sett fantastisk. Costa Blanca tilbyr minst 300 soldager i året med lav luftfuktighet og milde vintre. Sommeren kan være varm, men som plaster på såret kan man feire jul på stranden!

SPISE UTE
"La Zenia" er svært populært for ferier for innbyggere fra hele Vest-Europa. Dette har resultert i en "boom" av antall restauranter tilgjengelig. Og med det nye "La Zenia Boulevard" er det uendelig mye å velge mellom. Er ikke spanske delikatesser din favorittmat, så finnes det mange steder med internasjonal meny!

GOLFBANER
I nærheten av La Zenia er det tre golfbaner: Villa Martin, Campamor og Las Ramblas.

FINE TURER
Landskapet i La Zenia er omgitt av appelsin- og sitrontrær. En fin tur ved sjøen er klippe-vandringen til "Cabo Roig" med fantastisk utsikt over klippene og havet. Det tar en times gange fra Zenia-hotellet til havnen og stranden i Cabo Roig.
På stranden i Cabo Roig kan du ta en liten tapas og forfriskning i strandbarene eller på selve marinaen.

På samme måte kan du også gå på den andre siden og ta retningen til "Playa Flamenca". Det er to strender på denne vandreturen. Faktisk, i "Playa Flamenca" er det enda flere restauranter.
Hvis du er i god form, kan du ta den vakre turen videre til “Punta Prima" eller til og med til "Torrevieja”.
På Punta Prima finner du mange strandbarer og fine restauranter.

MARKEDER
Det er ingen markeder i "La Zenia", men det er flere i nærheten.
På slutten av uken er det "La Flamenca"-markedet på lørdag. Dette markedet ligger i gangavstand fra "La Zenia".
Et annet hyggelig lite marked er på torsdag i "Cabo Roig".
I tillegg er det i Torrevieja et stort gatemarked på fredag.

Ved siden av stranden i Cabo Roig er det et hyggelig marked på torsdag. Beliggende rett foran havet med lokale frukter, grønnsaker, mat, mobile barer med "Chocolate y Churros" lokale produkter og suvenirer.
Men det viktigste er med en fantastisk utsikt over ”Mar Menor”.

KOMME TIL LA ZENIA
La Zenia ligger sentralt mellom to flyplasser. San Javier flyplass i Murcia er mellom 15 og 20 minutters kjøring og flyplassen i Alicante er en 40 minutters kjøretur unna. Begge disse flyplassene er
er godt forbundet med resten av Vest -Europa.

Spesielt på flyplassen i Alicante flyr mange budsjett-flyselskaper som Ryanair, Norwegian eller Easyjet. La Zenia er godt forbundet med motorveien til AP-7 hvor du må betale bompenger. AP-7 forbinder nord på Costa Blanca med sør.

Fra Murcia - San Javier flyplass til La Zenia trenger du ikke betale noen bompenger hvis du går ut på motorveien ved Cabo Roig, Campo amor. Kostnaden for motorveien når du kjører fra Alicante flyplass er rundt 4 eller 6 euro avhengig av turistsesongen.

Hvis du reiser i retning Alicante fra La Zenia vil du besøke byen Torrevieja. Dette stedet er veldig populært blant vesteuropeiske turister, og som et resultat er det også er mer travelt. Hvis du foretrekker mer ro eller foretrekker flere spanske turister, kan du gå i retning "Mar Menor" og besøke byene "Pilar de la Horadada".

Ta kontakt på mail booking@bb2020.no eller ring + 47 90100543 / + 34 602 223 169 for å sjekke om din drømmeferie er ledig

Detaljer

Type

Leilighet

Størrelse

85

Soverom

2

Bad

2

Byggeår

Hvor

Secreto de la Zenia 1 Nº 025
C. Lapislázuli, 5, 03189 Orihuela, Alicante