Penthouse Flamenca

Flamenca Village, Calle Pablo Picasso, Playa Flamenca, Alicante,

Sesongbaserte priser - send forespørsel

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/23

Kontaktinfo :

Mob +47 90 10 05 43

Beskrivelse av leiligheten

Fantastisk penthouseleilighet i Flamenca Village!

Toppleilighet på 115 kvm. med stue, kjøkken, 3 soverom og 2 bad. Dessuten takterrasse på 65 kvm. med utekjøkken inkludert grill og solingsområde med dusj. Leiligheten ligger innenfor lukket område med store fellesareal og parkanlegg, samt flere svømmebasseng, boblebad og treningsmuligheter innen området.

Boligen har en unik beliggenhet ved hovedinngangen til boligkomplekset, og derved svært sentralt både for å benytte seg av fasilitetene inne på området og samtidig svært enkel tilgang til de mange eksterne tilbudene i området, herunder svært kort veg til blant annet supermarked, offentlige kommunikasjoner, strand og ulike serveringssteder.

Beskrivelse av rom
Leiligheten har 2 soverom med 2 enkeltsenger og felles bad, samt et soverom med dobbeltseng og eget bad. Det finnes også dobbelt sovesofa i stuen slik at overnattingskapasiteten kan økes til 8 personer totalt

Alle rommene har aircondition og det er også en romslig altan i hovedetasjen i tillegg til den store private takterrassen. Leiligheten har derved varierte uteområder og totalt sett fantastiske solforhold og havutsikt.

Det er tilhørende garasjeplass i kjeller like ved heis opp til leiligheten - også gode parkeringsmuligheter på gate.

Ta kontakt på mail booking@bb2020.no eller ring + 47 90100543 / + 34 602 223 169 for å sjekke om din drømmeferie er ledig

Detaljer

Type

Toppleilighet

Størrelse

115

Soverom

3

Bad

2

Byggeår

Hvor

Flamenca Village, Calle Pablo Picasso, Playa Flamenca, Alicante,