Markplan Oasis Beach P. Prima

Calle Rueda, 1, 03185 Torrevieja, Alicante

Sesongbaserte Priser

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/13

Kontaktinfo :

Mob +47 90 10 05 43

Beskrivelse av leiligheten

Flott leilighet med 2 soverom m/egne bad, leiligheten hører til urbanisasjonen ”Oasis Beach VII ” .
Leiligheten har stor stue med åpent kjøkken. Kjøkkenet inneholder induksjonstopp, stekeovn oppvaskmaskin, kjøl/frys, kjøkkenøy med sitteplass til 5.

2 soverom, ett med dobbeltseng og ett med 2 enkeltsenger. Det er en innglasset terrasse med sovesofa som gir leiligheten enda ett soverom. Det er godt med skapplass. 2 bad med dusj, vask med skuff under, utvendige persienner på alle vinduer. Aircondition i stue. Stor privat markterrasse med utekjøkken, spisebord med plass til opptil 12 personer inkl. lounge avdeling og solsenger. Callinganlegg. Innegjerdet område med tropisk hage, basseng, barnebasseng og Jacuzzi.

Privat parkeringsplass i parkeringskjeller under leiligheten i lukket parkeringsanlegg.

Info om området i og rundt leiligheten:

Leiligheten ligger på den populære Costa Blanca, 40 minutter fra Alicante flyplass i koselige Punta Prima.
Costa Blanca (den hvite kyst) er ett av Europas mest populærer turistområder. Punta Prima er sentralt plassert, og det er utallige strender i området som er verdt et besøk. Punta Prima er virkelig en flott plass å være! Alt du trenger er i umiddelbar nærhet. Et variert utvalg av butikker, restauranter og barer, supermarked, finner du i gåavstand fra leiligheten. La Zenia Boulevard, ett av Spanias mest populære kjøpesentre ligger også like i nærheten. Det er flere kjente golf resorts i området, Villamartin, Las Ramblas, Campoamor og Las Colinas liigger alle 10-15 minutter fra leiligheten. Flott go cart anlegg, treningsstudio,og fine muligheter for jogging/spasertur langs strandpromenaden.

Ta kontakt på mail booking@bb2020.no eller ring + 47 90100543 / + 34 602 223 169 for å sjekke om din drømmeferie er ledig

Detaljer

Type

Leilighet

Størrelse

75

Soverom

2

Bad

2

Byggeår

2018

Hvor

Calle Rueda, 1, 03185 Torrevieja, Alicante