Markplan Oasis Beach

Calle Rueda, 1, 03185 Torrevieja, Alicante

Sesongbaserte Priser

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/13

Kontaktinfo :

Mob +47 90 10 05 43

Beskrivelse av leiligheten

Flott leilighet med 2 soverom m/egne bad, leiligheten hører til urbanisasjonen ”Oasis Beach VII ” .
Leiligheten har stor stue med åpent kjøkken. Kjøkkenet inneholder induksjonstopp, stekeovn oppvaskmaskin, kjøl/frys, kjøkkenøy med sitteplass til 5.

2 soverom, ett med dobbeltseng og ett med 2 enkeltsenger. Det er en innglasset terrasse med sovesofa som gir leiligheten enda ett soverom. Det er godt med skapplass. 2 bad med dusj, vask med skuff under, utvendige persienner på alle vinduer. Aircondition i stue. Stor privat markterrasse med utekjøkken, spisebord med plass til opptil 12 personer, lounge avdeling og solsenger og egen Jacuzzi. Callinganlegg. Innegjerdet område med tropisk hage, basseng, barnebasseng og Jacuzzi.

Privat parkeringsplass i parkeringskjeller under leiligheten i lukket parkeringsanlegg.

Info om området i og rundt leiligheten:

Leiligheten ligger på den populære Costa Blanca, 40 minutter fra Alicante flyplass i koselige Punta Prima.
Costa Blanca (den hvite kyst) er ett av Europas mest populærer turistområder. Punta Prima er sentralt plassert, og det er utallige strender i området som er verdt et besøk. Punta Prima er virkelig en flott plass å være! Alt du trenger er i umiddelbar nærhet. Et variert utvalg av butikker, restauranter og barer, supermarked, finner du i gåavstand fra leiligheten. La Zenia Boulevard, ett av Spanias mest populære kjøpesentre ligger også like i nærheten. Det er flere kjente golf resorts i området, Villamartin, Las Ramblas, Campoamor og Las Colinas liigger alle 10-15 minutter fra leiligheten. Flott go cart anlegg, treningsstudio,og fine muligheter for jogging/spasertur langs strandpromenaden.

Detaljer

Type

Leilighet

Størrelse

75

Soverom

2

Bad

2

Byggeår

2018

Hvor

Calle Rueda, 1, 03185 Torrevieja, Alicante