MarcoPolo 52, La Zenia

Calle Lapislázuli, 5 03189 La Zenia Alicante

Sesongbaserte Priser

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/11

Kontaktinfo :

Mob +47 90 10 05 43

Beskrivelse av leiligheten

Velutstyrt moderne leilighet med høy standard i det svært sentrale La Zenia. Leiligheten ligger i et sameie bestående av 54 leiligheter i 2 etg. lavblokk og har egen inngang fra gaten.

Leiligheten har 2 soverom med inntil 4-5 sengeplasser og passer for inntil 2 par eller et par og inntil 3 barn.
I tillegg til de 2 soverom er det 1 bad med dusj , vaskemaskin, velutstyrt kjøkken, stue med direkte adgang til stor terrasse i front. Leil. har air-condition på alle rom, trådløst internett, Netflix og Apple TV som bl.a. gir tilgang til alle ledende leverandøres applikasjoner med skandinaviske programmer. (Telenor, Telia eller Altibox)

Leiligheten er omkranset av mye aktivitet, mange butikker og gode restauranter.
Blant servicetilbudet som ligger aller nærmest finner du bl.a. en rekke restauranter, flere irske puber med god mat og livemusikk de fleste dagene i uka, iflg. Tripadvisor er det flere spisesteder her som er blant de beste i La Zenia. Dette området ligger faktisk alle innenfor 300 meter fra leiligheten. Men det er en mengde restauranter å velge fra rett ved leiligheten.

Det er 150 meter til en stor og velassortert Mercadona dagligvarebutikk med bl.a. ferskvaredisk og bakeri. På motsatt side av denne inngangen er det bl.a. flere frokost- og lunch-restauranter, en LIdl-butikk og flere andre forretninger. 300 meter unna ligger det fantastiske utendørs shopping-senteret Zenia Boulevard som er et av Spanias aller største. Her er det over 150 moderne butikker, en drøss gode restauranter, bowling, trampoline-park, treningssenter og mye , mye mer.

Leiligheten ligger rett under 1 km. fra den flotte stranden i La Zenia. Derfra er det bare noen få minutters spasertur til flere populære strender som ligger på rekke og rad. Som f.eks. Cabo Roig, Cala Capitan, Playa Plamenca og Punta Prima. Strendene i Campoamor, Mil Palmeras El Moncayo m.fl. er også bare noen få minutter unna med bil hvis du har lyst til å besøke forskjellige strender hver dag.

""Velutstyrt moderne leilighet med høy standard i det svært sentrale La Zenia. Leiligheten ligger i en 2 etg. lavblokk bestående av 52 leiligheter og har egen inngang fra gaten.

Priser fra kr 750 € pr uke i perioden Juli-August

Ta kontakt på mail booking@bb2020.no eller ring 902 21 100 for å sjekke om din drømmeferie er ledig

Leiligheten er godkjent for utleie hos Generalitat Valenciana og har lisens nr. VT

Detaljer

Type

Toppleilighet

Størrelse

68

Soverom

2

Bad

1

Byggeår

2019

Hvor

Calle Lapislázuli, 5 03189 La Zenia Alicante