Funkis Villa med privat basseng

Cantabrico 425 orihuela

Sesongbaserte priser - send forespørsel
.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/24

Kontaktinfo :

Mob +47 90 10 05 43

Beskrivelse av leiligheten

Nyere funkis villa (fra i 2016) med 3 soverom, privat basseng, hage og stor takterrasse.
Boligen har meget gode solforhold da det er sol fra tidlig morgen helt til solen går ned om kvelden. Solskjerming får du under parasollen eller de to pergolaene.

På boligen´s uteområde (bakkeplan), spiseplass, grill og sittegruppe. Bassenget (3x2.5m) ligger i tilknytning til terrassen og 1 av soverommene har direkte utgang til bassenget. Det er plen med kunstgress og utedusj like ved bassenget.

Boligen har en stor takterrasse "soldekk" med 4 solsenger, hvor du kan nyte solen fra morgen til kveld. Det er også 2 sittegrupper, en under pergola.
Alle rom har egen aircondition med temperaturstyring.
Boligen inneholder 3 soverom og 2 bad. alle soverommene har dobbelseng,

Hovedsoverom har eget bad tilknyttet (ensuite)
Fullt utstyrt kjøkken med forskjellige hvitevarer. Kaffemaskin og kaffetrakter, kjøkkenmaskin, vannkoker, brødrister, mikrobølgeovn, blender, oppvaskmaskin, vaffeljern, vaskemaskin m.m.

Stuen inneholder: spiseplass (plass til 6 personer), sofagruppe, samt gratis superraskt WIFI i hele huset og på boligens uteområder.

Det finnnes mulighet for å låne reiseseng og spisestol til baby. Dette må da opplyses om i kontaktskjema.

Boligen ligger i et lite trafikkert område og selve boligen ligger innenfor et sikret inngjerdet område og har egen parkeringsplass utenfor. Ca 400 meter fra huset ligger det et nytt senter med flere gode spisesteder, barer m.m. Det er også matvarebutikk i gåavstand til huset.

NB Røyking ikke tillatt.

Ta kontakt på mail booking@bb2020.no eller ring + 47 90100543 / + 34 602 223 169 for å sjekke om din drømmeferie er ledig

Detaljer

Type

Hus

Størrelse

90

Soverom

3

Bad

2

Byggeår

2016

Hvor

Cantabrico 425 orihuela