La Zenia

Marco Polo

Her er tre leiligheter med 2 sov. og ett bad som ligger vegg i vegg. Nummer 9 og 11 ligger på markplan mens leilighet 10 ligger i 2. etg. og har i tillegg en fantastisk takterrasse. Passer for en storfamilie eller mange som reiser sammen.

Leilighetene er smakfullt møblert og bredbånd/TV er selvfølgelig installert. Fellesbasseng og privat parkering i P kjeller.

Secreto de La Zenia

​Svært velutstyrt moderne leilighet med 2 sov. og 2 bad. Høy standard i det eksklusive sameiet "Secreto de La Zenia". Leiligheten er i en frittliggende bungalow bestående av 6 leiligheter, har egen trappegang, og har med sin beliggenhet på anleggets høyeste punkt flott utsikt til havet.

 

Disse leilighetene ligger 650 meter fra stranden La Zenia med strandbar og lekeapparater til barna. Alt av butikker, restauranter, barer og La Zenia Bulevard (Sør-Spanias største shoppingsenter åpent 365 dager) innenfor 5 min. gange. Restauranter for enhver smak fra eksklusive til sportspuber ligger i en radius på 900 meter fra leilighetene.

Området er også et eldorado for golfere og det ligger flere eksklusive golfbaner like i nærheten. Du kan nå den nærmeste, Villamartin Golf (2,7 km. unna), med bil på bare 5 minutter. Innenfor 15 kilometer eller 10 minutter med bil har du faktisk ytterligere syv flotte golfbaner: Las Ramblas (3,7 km.), Campoamor (4,4 km. ), prisbelønte Las Colinas (6,3 km. ), Lo Romero (9,4 km.), Vistabella, La Finca og La Marquesa.