Door

Vi kan tilby følgende tjenester for deres feriehus i Spania

Vannlekkasjer, kloakk problemer, dårlig lukt, kutt av elektrisitet eller vann, skadedyr,  fukt eller muggvekst, uåpnede brev (regninger), innbrudd og skadeverk, ekstremt dårlig vær.  F. eks. om du ikke tar inn posten, er det lett for uvedkommende å se at ingen er tilstede i boligen.

Feriegjester?

Har du feriegjester sikrer du at boligen blir kontinuerlig benyttet, og da trenger du noen som tar ansvaret for både oppbevaring av nøkler og som er klar til å ta imot feriegjestene, samt ha en fast kontaktperson .


Daglig Visitt

Vi besøker din eiendom en gang per dag for å sjekke at alt er som det skal. Vårt personale tar bilder av eiendommen som blir arkivert i vårt arkiv og sendt til deg ved forespørsel. Dersom noe skulle skje med eiendommen, vil vi umiddelbart kontakte deg og sende en rapport. I dette tilfellet vil vi hjelpe deg gjennom hele prosessen. Når vi er i huset vil vi sjekke lekkasjer, se til at lysene er slått av, åpne vinduene for å lufte rommene, ta vare på planter, sjekke bilen (dersom du her en) og hva enn du skulle ønske . Ved visittene kan vi også vaske, stelle hagen eller gjøre klart for utleie. 

Dersom det er noe du ønsker å få gjort med huset, bistår vi deg gjerne med å finne de riktige entreprenørene slik at du unngår å bli lurt. Vårt personale snakker Engelsk, Norsk og Spansk. 

Ukentlig Visitt

Ukentlig Visitt inkluderer det samme som Daglig Visitt, men våre ansatte vil besøke eiendommen en gang per uke. Bilde rapport vil bli sendt ved forespørsel. 

Dersom du ønsker at vi skal komme flere enn en gang en av ukene,er det bare å sende oss en melding eller ringe oss, så skal vi sørge for at dette blir gjort.  


Månedlig Visitt:

Månedlig visitt er stort sett det samme som Daglig Visitt, men våre ansatte vil besøke din eiendom en gang per måned. Bilde rapport vil bli sendt ved forespørsel. 

Annen regelmessighet ved avtale.

NØKKELHOLD: 

Oppbevaring av deres nøkler, for utleie og andre tjenester. Vær trygg på at om deres gjester blir godt ivaretatt om de låser seg ute eller skulle være så uheldig å blir frastjålet eller miste sine nøkler. En trygghet også for deg selv, om du ankommer uten nøkler.


ANKOMST FERIEGJESTER

Vi er tilstede og tar imot feriegjester for overlevering av nøkler. En rask og hyggelig velkomst hvor vi gjennomgår viktige punkter gjestene bør ta hensyn til vedrørende boligen under ferieoppholdet. Vi vil vise dem rundt i boligen. Forklare bruk av ulike apparater og gi dem noen nyttige tips om nærområdet, samt hvor de kan gjøre sine daglige innkjøp, hvor søppel bør avhendes, hvor du finner de nærmeste strendene osv.  Vi informerer også om det mot formodning skulle oppstå eventuelle problemer står vi gledelig til tjeneste på den beste mulige måte.

AVREISE FERIEGJESTER

På avreisedagen møter vi feriegjestene til avtalt tid og mottar nøkler, samtidig som vi sjekker boligen for mulige skader og manglende elementer. Vi sjekker også om alle vinduer, (terrasse) dører er låst og elektronisk utstyr som varmekabler, air-condition og annet som ikke skal være påsatt, er koblet fra eller slått av.