27_S_6.jpg

Naturlig styling

Berg Housestyling kjenner boligmarkedet og kan hjelpe deg med å gjøre boligen attraktiv for potensielle kjøpere og leietakere

– Vi i Berg Housestyling tilbyr vi ulike former for boligstyling. Vi gir blant annet rådgivning i form av tips til hva du selv kan gjøre i forkant av fotografering og visning. Vi tilbyr også utleie av dekor, og hele innredningspakker til tomme boliger. 

Vi mener at det viktigste er å få boligen til å se bebodd ut, samtidig som at andre få lyst til å bo der, eller leie den.

­

Riktig livsstil

Berg Housestyling er ikke bare er opptatt av interiørtrender, men også av hvordan vi lever. Vi styler derfor ut fra kjøpegruppe, område og livsstil.

– Når man skal kjøpe en ny bolig, ser man gjerne for seg sitt nye liv. Når vi skal innrede kommer vi derfor med alt fra møbler, til matvarer på kjøkkenet. Nå er det veldig fokus på mat. Før tente vi telys og pyntet med blomster. Nå bruker vi frukt og grønnsaker som skal inspirerer til matlaging og en sunn livsstil.  

­

­ I helt tomme boliger er det blitt en selvfølge at man bruker stylist. Mange har allerede et fint hjem, men føler at de mangler det lille ekstra. Da kan vi gi tips og råd om alt fra møblering til hvordan bildene skal henge. Det er lett å se seg blind på egen bolig. Da er det greit at det kommer inn noen som kan se leiligheten med nye øyne.

 Mange tenker ikke over at om møblene er ti år gamle, vil også leiligheten se ti år gammel ut. Du trenger ikke skifte ut alt, det hjelper å få inn nye detaljer som gir en følelse av at den er tidsriktig. En miks av nytt og gammelt er fint.

Lager plass

Det kan se veldig rotete ut hvis man har mange ting stående fremme i boligen.

­– Personlige ting kan gjerne stå fremme, fjern det som tar fokus bort fra selve boligen. Det er også viktig at det ikke oppleves som trangt og overfylt på visning.. 

Er du usikker på om du trenger en boligstylist, kan du spørre oss. Vi kjenner markedet og kan gi deg gode råd. Du kan også bestille en uforpliktende befaring.

– Da tar vi en titt på boligen med deg, og kanskje også megleren. Om du ønsker å gå for boligstyling kan vi sammen lage en strategi ut fra dine ønsker. Noen vil ha det klassisk og eksklusivt, mens andre vil ha det trendy og ungdommelig. Mulighetene er mange.
 

Dette gjør boligstylisten:

Styler leiligheten slik at den tar seg best mulig ut på bilder.

Skaper nøytrale salgsobjekter som treffer en bredere kjøpegruppe.

Ser leiligheten objektivt og innreder slik at boligen kommer til sin rett.

Innreder etter målgruppe, stil og type bolig.