Image by Theme Photos

Vi reparerer, monterer og gir deg den beste mulige løsningen.

Vi jobber for både privatpersoner, større bedrifter og prosjekter. Har du spørsmål eller er du i tvil om hva du trenger, kommer vi gjerne på en helt gratis befaring.


Har du låst deg selv ute? Ingen problem, vi tilbyr en 24 timers tjeneste. Kontakt oss på hvilket som helst tidspunkt på dagen, og vi er der innen minutter!


Vi tilbyr en eksepsjonell vasketjeneste som dekker alle dine behov. Dersom du ser etter noen som kan sørge for at huset ditt er rent til enhver tid, er vi de rette å spørre.For regelmessig vask, kontakt oss og få en gratis befaring.


Vask ved utleie. Dersom du planlegger å leie ut ditt hus når du ikke er her, er vi glade for å fortelle deg at vi gjør jobben for deg. Vi har både vask ved utleie og nøkkel oppbevaring. Om du trenger noen som kan levere nøklene, gjør vi det gjerne.


Det er alltid viktig å holde bassenget rent. Både for utseende, hygiene og for tilstanden til bassenget. Et rent basseng får mindre skader som må utbedres. Vårt personale sørger for  å vaske bassenget regelmessig, og bruker de riktige kjemikaliene for å holde et friskt og pent basseng til alle tider.  Kjemikalier og utstyr er inkludert i prisene. Vi tilbyr flere forskjellige pakker. Men vår mest anbefalte er en gang pr uke, da det holder bassenget rent og hygienisk. 

Innkjøp eller anskaffelse av: Internett, TV, Telefon, Møbler og Hvitevarer etc.

for oppussing, utbygging eller renovasjon, kan vi også skaffe murer, maler, elektriker, rørlegger osv.

Hagearbeid med bl.a. klipping av gress og hekk. Beskjæring av trær. Beplantning og vanning.

Vedlikehold av møbler, maler arbeid, dekorering, skifting av lyspærer, holde orden på uteareal, fliselegging, små-reperasjoner og svømmebasseng (pool) service. Om nødvendig benytte maler, murer, rørlegger og elektriker.

All jobb er utført i henhold til loven.